17 augustus, het normale ritme
Blijf op de hoogte en volg Familie
17 Augustus 2012 | Nederland, Berghem
wat schandalig he hebben jullie ons trouw alle dagen gevolgd in de Fiipijnen en nu laten we ruim 2 weken niets van ons horen. Laten we het er maar op houden dat we druk bezig zijn om in ons ritme te komen en aan elkaar te wennen.
Het gaat super goed hier in huize van Oss.
Sibo is weer helemaal opgeknapt van zijn longontsteking en de rest is ook weer helemaal op de been.
Inmiddels is Sibo alweer 1 week naar school geweest en vind het helemaal geweldig in groep 3. Hij is iedere dag weer supertrots als hij een nieuw woord geleerd heeft. Ook Donna vind het heerlijk om Sibo naar school te brengen en weer op te halen. We willen het rustig aan doen en haar niet altijd meenemen maar daar denkt mevrouw dan wel anders over. Zodra we de fiets pakken staat ze er al naast en laat hem niet meer los.
Ook speelt ze vrolijk mee als er door Sibo met vriendjes wordt afgesproken.
Ze blijft wel heel goed bij ons in de buurt en wil direct opgetild worden zodra er vreemden in de buurt komen. Z draait dan ook haar hoofd de andere kant op of ze wil zeggen ik zie julie niet dus jullie mij vast ook niet. Voor ons een super ontwikkeling dat ze dit zelf aangeeft waardoor mensen aan haar lichaamshouding al zien dat ze niet te dicht bij moeten komen.
Verder is ze nog erg onderzoekend, ondeugend en kan ze volop drammen als ze haar zin niet krijgt. Maar ja je kunt het allicht proberen.
De hollandse pot gaat er prima in, net zoals de pudding en de lollies.
Ze begint steeds meer woordjes na te praten, maar echt uit zichzelf iets vragen of zeggen is nog sporadisch. Ze lijkt ons wel al vrij goed te begrijpen.
Vorige week zijn we lekker naar de maas geweest om te zwemmen en zandkastelen te bouwen, kijk dadelijk maar naar de foto's of dit gelukt is.
Morgen naar de kermis want ja die is weer in de stad. We zijn zeer benieuwd of ze dit leuk vind of niet.
Ik laat het jullie weten.
Tot snel
Heidi
18 Augustus 2012 - 01:15
Karin:
Je ziet op de foto's dat Donna zich heel erg op haar gemaak voelt. En dat na zo'n korte periode, geweldig toch!! Fijn dat Sibo ook weer helemaal beter is en het zo leuk vindt op school.
Liefs Karin -
18 Augustus 2012 - 09:41
Mia:
fijn dat alles zo goed gaat en Sibo weer helemaalde oude is. En Sibo veelplezier op school geweldig toch allemaal. Wij genieten ook mee met hun alsze aan het spelen zijn in de tuin ze laat goed van zich horen zoveel plezier ze heeft het goed naar haar zin leuk hoor. De fotos zijn ook kei mooi.
Veelplezier op de kermis.
Groetjes mia