Foto's van Donna
Door: Heidi
Blijf op de hoogte en volg Familie
02 Februari 2012 | Nederland, Oss
We zijn zo ontzettend dankbaar dat we Donna in ons gezin mogen opnemen en dat ons het vertrouwen gegeven wordt voor haar te mogen en kunnen zorgen.
Ook Donna is weer een godsgeschenk en het wachten heeft erg lang geduurd maar het was het waard.
Ga maar snel de foto's bekijken en dan zullen jullie zien waarom we zo ontzettend trots zijn.
We wensen iedereen die op dit moment op hun wondertje wachten heel veel kracht toe en we hopen dat we een klein voorbee
02 Februari 2012 - 15:11
Fam De Bruijn:
Ooooo, wat een ontzettend mooi fijn poppeke!! Genieten geblazen met zulke mooie foto's. En ze staat ook zo mooi te poseren... Hebben jullie veel info van haar ontvangen?
Liefs van ons
02 Februari 2012 - 15:16
Karin:
Wat een prachtig mooi meisje, jullie Donna. Uit de Filippijnen komen alleen maar mooie kindertjes :-)
En wat duurt het dan lang voordat de postbode komt. Maar na zoveel lange jaren wachten........
Jullie voorstel zijn wij ook heel blij mee want dat betekent dat er eindelijk weer eens iets is gebeurd na 4 maanden!!
Nu maar hopen dat het afreizen niet maanden gaat duren.
Hartelijke groeten,
Karin -
02 Februari 2012 - 15:25
Fam. Geleynse:
Wat een schatje!!!! Logisch dat je wilde dat die postbode snel kwam!!!
Hoe vindt Sibo het dat hij een zusje krijgt?
Marloes (KW, Sofie & Tobi) -
02 Februari 2012 - 15:42
Johanna:
Wat een schattig meisje, ze ziet er heel lief uit! Die foto's gaan vast staan pronken bij jullie in huis, zodat je elke minuut naar haar kunt kijken! Veel plezier en succes met de voorbereidingen voor haar komst.
Groeten van Johanna -
02 Februari 2012 - 16:23
Arno En Margo:
proficiat met jullie Donna kei leuk -
02 Februari 2012 - 16:35
Theo En Sabine:
wat n mooi popje, echt n meisje!
Dat wordt shoppen heidi!
veel plezier met de voorbereidingen.
groetjes,
Theo, Sabine, Daan en Niek -
03 Februari 2012 - 16:14
4potsies:
Wat een SCHAT! En wat een prachtig meisje!
Heidi, je kunt nu helemaal los op roze! :)
Geniet van de voorbereidingen op de komst van Donna in jullie gezin.
En heeeeeel veel sterkte met de laatste wachtloodjes, die misschien nog wel moeilijker zijn dan al die jaren hiervoor... Je weet nu op WIE je wacht, en ik kan me voorstellen dat je niets liever wilt dan dit meisje (JULLIE DOCHTER!!!!!!!!!!!!!) in je armen sluiten.
We volgen jullie op de voet!
Liefs, Esther -
05 Februari 2012 - 16:41
Antwan Chantal :
super mooi jullie donna,knap ding zeg...dat wordt lekker shoppen!veel succes met de voorbereidingengroetjes van ons -
08 Februari 2012 - 10:06
SWKA:
Wat een plaatje !!!!
Lieve groeten wilfried saskia kevin adija -
24 Februari 2012 - 08:34
Sander En Ingrid:
Wij willen jullie van harte feliciteren met jullie prachtige dochter, echt een plaatje, je kunt er zeker uren naar kijken. Nou maar hopen dat jullie haar snel in jullie armen kunt sluiten.
Kus van ons. -
24 Februari 2012 - 08:42
Ilona En Milan:
Sibo erg leuk dat je een zusje krijgt, en wij een buurmeisje, we zullen zeker een keer met z`n allen iets leuks gaan doen en naar de wiebelbrug enzo, (hun woorden) wij vinden jou lief, tot snel. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx