vrolijk kerstfeest
Door: Heidi
Blijf op de hoogte en volg Familie
22 December 2009 | Nederland, Oss
Het is deze keer wel erg lang geleden dat we een berichtje op de webmail gezet hebben, daarom hier nog even een nieuwe voor kerst.
Inmiddels hebben we ook Sibodag alweer gehad. Hij is alweer 3 jaar bij ons wat gaat de tijd snel en wat zijn we gelukkig met hem.
Ook is sinterklaas weer opweg naar Spanje en met dit weer hopen we maar dat hij er al is.
Het was een leuke maar ook erg drukke tijd. Sibo was helemaal in de ban van die man met de grote witte baard en slapen was moeilijk en luisteren nog moeilijker.
Tijdens sinterklaas op de peuterspeelzaal wilde hij graag even bij klaas op schoot en heeft hij een liedje gezongen maar zoals we Sibo kennen vermaakt hij meteen de hele zaal.
Sinterklaas vroeg wat hij wilde hebben en wat zei Sibo"kerstversiering"en niet zomaar kerstversiering maar een kerstboom toen zei piet tegen klaas dan moeten we er nog eentje omzagen. Waarop Sibo zijn nee hoor dat is niet nodig dat hebben jullie allang gedaan.
Nou inmiddels staat de kerstboom en kijken we uit naar een kerst met familie en vrienden lekker bij elkaar .
Momenteel is Sibo erg bezig met een broertje of zusje en het is moeilijk voor hem om te begrijpen dat we daar toch echt nog een hele tijd op moeten wachten. Iedere dag komt de vraag of opmerking over een broertje of zusje wel een keer of 4 voorbij en we willen er wel duidelijk over zijn maar er ook niet teveel gewicht aan hangen op dit moment. Hopenlijk vervaagt het binnenkort een beetje zeker als hij naar de kleuterschool mag. Foto's plaats ik later nog even.
We wensen jullie allemaal een zalige kerst en wensen jullie alle goeds voor 2010.
Veel liefs
Bo - Heidi - Sibo
22 December 2009 - 10:20
Fam. Geleynse:
Hoi hoi,
Leuk om weer een berichtje van jullie te lezen!
En Sofie kan soms ook zo vaak vragen naar broertje/zusje. Maar dat gaat dan de hele dag door en blijft niet bij een stuk of 4 keer.
Momenteel is ze vaak aan het tekenen en tekent ze papa, mama, Sofie en zusje. Ze wil namelijk graag een zusje en dan moet het ook nog een kleine baby zijn hahaha.
Marloes, KW & Sofie -
23 December 2009 - 19:16
3potsies:
Hoi lieve drie...
Wat gezellig om weer een update te lezen!
We kijken uit naar de foto's!
Jullie ook hele fijne dagen geniet van elkaar!
En in 2010 moeten we gauw weer eens afspreken!!!
Dikke knuffel voor jullie!!
Liefs, Esther