Nog 16 uur voor de ontmoeting
Door: Heidi
Blijf op de hoogte en volg Familie
11 Juli 2012 | Filipijnen, Bacolod
Nou we zijn er helemaal klaar voor.
Vandaag zijn we naar een grote shoppingmall geweest en hebben we een bult inkopen gedaan. Het is maar goed dat we met het vliegtuig terugmoeten en niet met de caravan.
Ze hebben hier alles wat je maar wilt en voor hele kleine prijsjes.
We hebben allerlei lekkers voor de kinderen in Holy infant gekocht en luiers voor Donna.
Vanmiddag nog heerlijk gezwommen en alles klaargezet voor morgen en overmogen.
Zie de foto's
Morgen zal er ongeveer als volgt uitzien.
Om 09.30 uur vertrekken we naar Holy infant. onze prive chauffeur Fred zal ons wegbrengen.
We gaan daar dan kennis maken met natuurlijk Donna, alle kinderen en de verzorgsters. Tussen de middag blijven we lekker lunchen en daarna gaan de kinderen even rusten. De planning is van ons dat we dan even kunnen aanschaffen wat ze bij holy infant nog nodig hebben. Als ze hun slapie gedaan hebben gaan we Donna's verjaardag vieren met slingers, balonnen en taart. Ook heb ik vandaag lekkere snoepjes en chips gekocht.
De snoepjes heb ik eerst in uitdeelzakjes gedaan voor vrijdag maar er is zoveel over dat ze hun buikjes nog heerlijk rond kunnen eten.
Daarna zullen we helaas afscheid moeten nemen van onze lieve kleine meid, maar met de wetenschap dat het voor 1 nacht is.
Veel liefs van ons