4 maanden en 11 dagen
Door: Heidi
Blijf op de hoogte en volg Familie
11 Juni 2012 | Nederland, Oss
Omdat we merken dat iedereen met spanning wacht op onze afreisdatum, toch nog even een berichtje om te zeggen dat er nog immer niets bekend is.
Mailen naar werkeldkinderen en de adoptieorganisatie in de Filipijnen brengt ons geen extra duidelijkheid.
Haar paspoort is nog niet klaar en pas als dit het geval is dan krijgen we het langverwachte telefoontje met een datum. Haar paspoort wordt in ieder geval prachtig want ze zeggen altijd goed werk heeft tijd nodig. En ze nemen er de tijd voor!!!!!
In de tussentijd proberen we zo goed mogelijk ons leventje door te laten draaien. Echter zullen we aan het einde van de week definitief onze vakantie moeten annuleren. Balen.
We hadden zo gehoopt met zijn vierjes te kunnen gaan kamperen maar helaas hier moeten we nog een jaartje mee wachten.
Omdat Sibo dit helemaal niet leuk vindt hebben we besloten op deze zelfde camping de herfstvakantie door te brengen. Nee niet in de caravan maar in een Yoepie (zie site Beerze Bulten) Nou dat was een goed idee vond Sibo als we dan Donna maar wel zeker in de grote vakantie gaan halen.
We blijven hoop houden dat dit zo zal zijn.
Gisteren heeft Sibo moeten proef af zwemmen en ik kan je vertellen hij ging als een speer. 1 juli is dan ook de grote dag dat hij mag gaan zwemmen voor zijn A-diploma. Indien hij in de Filipijnen zit met ons mag hij na de vakantie zijn Blok gaan zwemmen voor het B-diploma en aan het einde hiervan op voor zowel A als B. dus al met al weer helmaal goed geregeld.
Hij vind zelf dat hij nu best Donna kan leren zwemmen, maar of zij daar ook zo over denkt is maar de vraag.
Nou jullie zijn weer op de hoogte, de groetjes en hopenlijk tot snel.
Dikke kus
Heidi
11 Juni 2012 - 12:21
Karin:
Wat duurt dat wachten toch lang als je zo graag weg wilt.
Ik hoop toch zo dat het verlossende telefoontje snel komt. Onvoorstelbaar dat het zo lang moet duren voordat zo'n paspoort klaar is.
Groetjes Karin -
11 Juni 2012 - 12:44
Marloes Geleynse:
Wat balen zeg dat je nog niets wijzer bent. Dacht vandaag nog aan jullie dat jullie toch wel bijna naar de Filipijnen zouden mogen gaan.
Wachten zal ook wel steeds moeilijker worden.
Ik hoop voor jullie dat het verlossende telefoontje dus zeer snel komt!
Marloes (en KW, Sofie & Tobi) -
14 Juni 2012 - 16:40
4potsies:
Wat frustrerend voor jullie en met name ook voor Sibo. Deze onzekerheid vreet natuurlijk aan jullie mannetje... En daar bovenop nog eens de laatste schoolloodjes, die altijd zo zwaar wegen!
Maar hij gaat wel als een tierelier door het water! Hopelijk met binnenkort een diploma op zak!
Heel veel sterkte voor jullie alledrie.
Ik wacht mét jullie samen mee!
Liefs, Esther -
20 Juni 2012 - 08:53
Maike:
Ik lees al een tijdje jullie verslagen.
Wij zijn ook met een adoptieprocedure bezig. Hebben nu bijna alle documenten verzameld. Hopelijk kan het snel naar Filipijnen gestuurd worden. Wat frustrerend dat het zo lang moet duren bij jullie.
Jullie geduld wordt op de proef gesteld. Heel veel succes en dat je jullie meisje snel in de armen mag sluiten!