Thomas de trein
Door: Heidi
Blijf op de hoogte en volg Familie
01 November 2010 | Nederland, Oss
Sibo is zojuist weer na school gegaan na een heerlijke herfstvakantie.
Vorige week zijn we met zijn 3e afgereist naar Simpelveld helemaal onderaan in Limburg. We hebben daar Thomas, Gordon, Henry en daisy in het echt gezien. Voor de mensen die dit niets zegt dit zijn een paar van Sibo's favourite karakters van Thomas de trein. Echte stoomlocomotieven omgebouwd naar de tekenfilm favouriten van vele kinderen.
Ze konden meerijden en er werd ook een echte show gehouden. Sibo vond het fantastisch en toen hij s'avonds moe maar voldaan in de auto in slaap viel stond die grote glimlach nog steeds op zijn gezicht.
Om de herstvakantie nog leuker te maken hadden de opa's en oma's bedacht om ook nog wat leuks te gaan doen.
Met oma mieke met de bus en trein mee en met opa en oma bus mee naar Dipie Doe in Best.
Na al deze super gave coole dingen had Sibo natuurlijk niet zo'n zin om naar school te gaan.
Inmiddels loopt de wachtlijst ook weer lekker door en zijn we deze maand maar liefst 4 plaatsen gezakt.
Het einde komt heel langzaam aan in zicht. We hopen en bidden dat de voorstellen lekker door blijven lopen zoals het nu gaat dan mogen we er toch wel vanuit gaan dat we volgend jaar met zijn 4en zijn.
We proberen er nog niet al te veel op te hopen maar na een wachttijd van inmiddels 19 maanden begint het toch wel eens vervelend te worden.
We hebben ook besloten om nu maar alvast de beginseltoestemming te verlengen. Deze verloopt in Juni volgende jaar en we moeten minimaal 3 maanden van te voren de verlenging hebben aangevraagd. Aangezien de RvK weer langs moet komen doen we het maar wat eerder. De raad van Den Bosch had de laatste keer ook bijna een half jaar nodig om een afspraak met ons in te plannen en we willen niet riskeren dat we te laat zijn.
Nou ik hou jullie op de hoogte.
Veel liefs
Sibo, Bo en Heidi
01 November 2010 - 08:30
3potsies:
Hoi lieve drie,
Dat klinkt als een super vakantie! Heerlijk om er zo even helemaal uit te zijn, hè?
Groot gelijk dat jullie de verlenging van de BT al aangevraagd hebben. Wij hebben dat ook gedaan en inmiddels zijn we medisch al goedgekeurd. Het wachten nu is dat de RvdK zich meldt voor een gesprek.
Negentien maanden wachten jullie alweer. Dat is echt al behoorlijk lang en dat je daar dan af en toe genoeg van hebt, snappen wij helemaal! Toch zijn de geluiden wel positief, als ik dat zo lees! Wat zou het heerlijk zijn om in de eerste helft van 2011 jullie met zijn vieren te mogen begroeten op Schiphol... Ik heb er nu al zin in!!!
Liefs, Esther (en Jeroen en Abigail) -
01 November 2010 - 09:10
Fam. Geleynse:
Hoi hoi,
Wat ziet dat er leuk uit het uitje naar Thomas de Trein!
Je hebt echt groot gelijk om nu al verlenging aan te vragen van de BT. Zo zou ik ook zijn maar gelukkig hadden wij dat niet nodig.
En dat je het wachten beu bent, is ook heel begrijpelijk. Wij hebben maar 1 jaar hoeven wachten en dat vond ik lang genoeg.
Zet nog even door met wachten en dan worden jullie hopelijk in 2011 (of eerder) verrast met "Het Telefoontje".
Marloes, KW , Sofie & Tobi