documenten 1 maand onderweg
Door: Heidi
Blijf op de hoogte en volg Familie
06 Mei 2009 | Nederland, Oss
Het zal als het goed is geen enkel probleem zijn, maar het zal toch fijn zijn als we het definitief weten. Vanaf het moment van goedkeuring kunnen we gematched gaan worden, dus dan begint het wachten pas echt.
In de tussentijd genieten we lekker van elkaar en natuurlijk van het mooie weer. We zijn ook gezellig bij Esmee op bezoek geweest. Esmee is het dochtertje van Marco en Corine die we bij de VIA cursus ontmoet hebben. Esmee en Sibo hebben heerlijk gespeeld en lijken echte vriendjes te worden.
Eerst was het even de kat uit de boom kijken maar daarna was het 2 handen op 1 buik. Samen bepraten wat het volgende zou zijn wat ze samen zouden uitvreten en zo. Het was een heerlijk middag en Sibo heeft nog dagen daarna gevraagd wanneer we weer naar Esmee gingen.
Sibo geniet nu ook volop van het mooie weer zodra het zonnetje schijnt is hij buiten te vinden. Bij Opa en Oma op de camping is helemaal feest. Lang leve de vrijheid zal hij denken. 's avonds mee naar huis gaan is dan ook altijd een drama en tot dat we een half uur later thuis zijn snikt hij nog dat hij bij opa wil blijven.
A.s vrijdag gaat hij naar Ponypark Slagharen met opa, oma en Sam ook daar zal hij weer volop genieten.
Tot de volgende keer maar weer
Groetjes
Heidi
06 Mei 2009 - 19:30
3potsies:
Nou, Sibo heeft het er maar druk mee! Hoe oud is Esmee? Leuk dat jullie nog contact met VIA-genoten hebben!
Liefs, Esther en de rest! -
07 Mei 2009 - 08:26
Corine:
Hahaha, Esmee vond het ook super! Ik heb nog wel een paar leuke foto's van die 2 boeffies, zal ze wel ff mailen naar je. Sibo, veel plezier morgen in Slagharen!
Liefs, Corine