adoptiezwanger
Door: Heidi
Blijf op de hoogte en volg Familie
08 April 2009 | Nederland, Oss
Maandag 6 April zijn onze documenten naar De Filippijnen gestuurd.
Het wachten op het verlossende telefoontje kan beginnen. Het gaat nog wel een hele lange tijd duren maar we kunnen nu gaan dromen over ons 2e kindje.
Zou het een jongentje of meisje zijn, hoe oud zal het zijn allemaal dingen waar je nu over nadenkt. Maar wat het ook wordt het is van harte welkom en gewenst.Binnenkort kunnen we op de wachtlijst kijken en dat zien we hoeveel stellen er nog voor ons staan. Zodra we iets meer weten melden we het op de weblog.
We genieten met volle teugen van Sibo en dat maakt de wachttijd een stuk makkelijker althans nu nog.
Vorige week dinsdag is hij alweer 3 jaar geworden, waar blijft de tijd.
We hebben het zaterdags van te voren een beetje gevierd en Sibo heeft genoten en is natuurlijk weer flink verwend. We hadden ook een grote verjaardagtaart voor hem met een grote trein erop. hij vond het geweldig en zeker toen hij de kaarsjes uit mocht blazen.
Ook op school hebben ze een feestje gevierd. Hij mocht zowaar op de tafel lopen en rennen en er werd volop gezongen. De tractaties waren een succes. Ik had piratenbootjes gemaakt.
Op zijn verjaardag zelf zijn we lekker met zijn 3e geweest.
We hebben eerst kadootjes uitgepakt op bed en zijn na het ontbijt naar de kinderboerderij gegaan. een van zijn favoriete plekken, daarna lekker een ijsje gaan eten om vervolgens lekker thuis in de tuin te spelen met dat mooie weer.
Als afsluiting nog lekker friet gegeten.
Toen we op bed lagen zei hij: Mama ik heb een hele leuke dag gehad.
Dus dat het geslaagd is geweest staat vast.
Tot de volgende keer
groetjes
Heidi
08 April 2009 - 11:52
3potsies:
Hiep hiep hoera!!! Gefeliciteerd met jullie adoptiezwangerschap! Heb je al een pot augurken gekocht? :)
We wachten vol spanning met jullie mee!!!
Liefs, Esther, Jeroen en Abigail -
08 April 2009 - 12:20
Fam. Geleynse:
Gefeliciteerd!!! Ook bij jullie zijn de papieren verzonden. En nu wachten op een telefoontje!!!
Sibo jij ook nog gefeliciteerd met je 3e verjaardag! Leuk he om zo verwend te worden. Dat vond Sofie ook erg leuk.
Marloes, KW & Sofie -
14 April 2009 - 05:50
Juanita-Marcel& Kids:
Eindelijk, jullie zijn adoptiezwanger van jullie tweede kindje.
Ook al zal het nog een tijdje duren, deze tijd kunnen jullie nog even lekker 1 op 1 van Sibo genieten..
Natuurlijk blijven we jullie weer op de voet volgen! Tot gauw,
Groetjes Marcel, Juanita, Naomi en Ruben -
27 April 2009 - 20:02
Ingrid-Ilona-Milan.:
Een leuke site, die wij zeker in de gaten gaan houden,wij leven met jullie mee,wij vinden het ook spannend en hopen dat het wachten niet al te lang gaat duren. KUS van ons allemaal.