vrijdag de 13e
Door: Heidi
Blijf op de hoogte en volg Familie
14 Juli 2012 | Filipijnen, Bacolod
We hebben lekker ontbeten en mama mocht Donna eten geven.
Omdat we om 10.00 klaar moesten staan hebben we ons na het onbijt maar meteen klaar gemaakt.
Me-Anne van Holy infant kwam ons halen omdat Donna nog een afspraak had met de dokter voor haar gezondheidsverklaring.
het was erg heet in het busje dan dan aan zo'n busje als opa bus heeft en de weg erna toe was meer kuil dan weg.
Uiteindelijk kwamen we bj een ziekenhuis waar we bij de kinderarts kwamen die haar even heel snel controleerden en daarna goed keurden voor de grote reis naar Nederland.
Daarna zijn we even langs de grote shopping mall geweest waar we voor het kindertehuis driewielers gekocht hebben. Donna heeft namelijk de enigste fiets die ze hadden kapot gemaakt.Vervolgens zijn terug gebracht naar ons hotel waar we donna's ontslagpapieren getekend hebben en de overige zakelijke transacties geregeld hebben.
Naar een hartelijk afscheid zijn we definitief met zijn tjes en kan ons grote avontuur beginnen.
Toen we uit de shopping mall kwamen stond daar het hoofd van Holy infant Donna draaide zich razend snel naar mama om en dook achter haar benen. of ze wilde zeggen haal me niet weg bij deze mensen goed he!!
Helaas vond er een verandering plaats toen de mensen van Holy infant weggingen. Het contact tussen moeder en dochter was helemaal weg. Ze negeerde me volledig en wilde niets meer van me weten. Gelukkig vind ze papa en Sibo geweldig dus ze is niet al te verdrietig.
Vanochtend heeft mama heel rustig aan geprobeerd het contact te herstellen en er is weer een begin gemaakt. Inmiddels heb ik haar weer mogen helpen met eten en heb ik een high five van haar gekregen.
Ondanks deze korte periode past ze zich prima aan. Ze eet goed, slaapt goed lacht en speelt volop.
laten we maar eens kijken wat de dag van vandaag brengt. De komende dagen tot eind volgende week staat er alleen rust en elkaar leren kennen op de planning. Heerlijk111
groetjes en tot morgen
16 Juli 2012 - 09:30
Karin:
Deze foto's had ik helemaal niet gezien.
Zie ze nu pas. Echt super hoor.
Komt allemaal goed met kleine Donna in jullie gezin.
Liefs Karin