18 juli noodweer en veel lol
Door: Heidi
Blijf op de hoogte en volg Familie
18 Juli 2012 | Filipijnen, Bacolod
We hebben weer een heerlijke dag gehad. Lekker gezwommen, gespeeld met veel water en lekker koreanen van dichtbij bekeken omdat deze hier een feestje hadden.
Eten hebben we uiteindelijk maar binnen gedaan wat het onweer kwam wel erg dicht bij en we zaten met de voetjes in het water.
Sibo en Donna hebben ons binnen prima vermaakt en hebben ons flink laten lachen met hun gekke fratsen. We hebben een klein stukje gefilmd en zullen zo proberen dit te plaatsen.
Morgen gaan we nog maar even wat boodschappen doen want het drinken is weer bijna op en we moeten toch nog tot en met zaterdag. Ook zijn we dan meteen even bezig. We willen langzaam aan toch wel verder zodat we snel naar huis kunnen. Thuis is toch anders dan hier.
Weltrusten alvast en tot snel
18 Juli 2012 - 15:29
Tante Wilma:
ik heb de foto.s bekeken en het reisverslag gelezen dus jullie hadden vandaag nood weer de foto,s van de verjaardag waren ook heel mooi ik wens jullie nog een paar fijne dagen en een goeie terugreis als ik een kaartje heb gehad komen we een keer aan doeiiiii groetjes tante wilma en willy -
18 Juli 2012 - 19:17
4potsies:
Dag lieverds,
Wat geniet ik van jullie verhalen en vooral van de foto's! Het is zo bijzonder om te zien hoe Donna steeds meer openbloeit!
Liefs,
Esther
Enne, succes met de muggenbulten! :) -
19 Juli 2012 - 11:22
Peter En Dorien :
Van Harte gefeliciteerd met jullie dochtertje en Sibo met zijn zusje.Heel mooi om te zien wat een gelukkig gezinnetje jullie zijn.We wensen jullie een heel fijn verblijf nog en een hele fijne terug reis.Veel liefs van ons.Dorien en Peter van Rossum -
19 Juli 2012 - 13:19
Estelle:
Fijn dat het zo goed met jullie gaat. Hier valt het al een paar dagen met bakken naar beneden :-( Echt door en door triest weer hier. ag je we motten het er maar mee doen he.
Heidi check svp je mail. Belangrijke brief ontvangen.
groetjes,
Estelle -
19 Juli 2012 - 18:03
Karin:
Helemaal geen verslag vandaag :-(
Ik hoop dat alles goed met jullie gaat.
Liefs Karin