16 juli lekker relaxen
Door: Heidi
Blijf op de hoogte en volg Familie
17 Juli 2012 | Filipijnen, Bacolod
Wat heerlijk zo'n dag niets doen.
Het was vandaag ook heerlijk weer, het was warm maar het waaide ook flink wat het voor ons erg aangenaam maakt. Je zou namelijk denken dat Donna goed tegen deze temperaturen kan en je merkt ook niets aan haar behalve dat ze een gigantische zweter is. zij heeft daadwerkelijk al haar shirtjes klets nat en haar haren en alles. Wij kunnen hier niet tegenop. Gelukkig geniet ze van het zwemmen en is ze daar niet bang voor. We hebben vandaag lekker gezwommen, koffie gedronken, gespeeld, geslapen en gegeten. Dus eigenlijk op en top vakantie gevierd. Het enigste grote nadeel is dat pa en ik het erg druk hebben met krabben. Bij elkaar hebben we wel meer dan 40 muggen bulten en degene die we de 1e dag in Bacolod kregen die jeuken nog.
Gelukkig laten ze de kids met rust. Ja, we hebben deet bij en anti jeuk, maar zoals meestal helpt dat spul uit Nederland voor geen meter.
Gisteren heeft Sibo het wel wat moeilijk gehad, hij mist zijn geliefde amor. Hij heeft de foto's erbij gepakt die hij op zijn DS heeft gemaakt voor dat we gingen en moest even wat tranen laten. Inmiddels is het wel gezat maar oma Mieke hij wil graag weten hoe het met zijn vriendje gaat.
Verder wil ik iedereen bedanken voor de ontzettend leuke reactie's op de site. Het houdt ons een beetje dichter bij thuis en dat hebben we toch wel nodig. We tellen echt al af en hopen dat de tijd snel en zonder trubbels zal verlopen.
Tot snel dikke kussen en knuffels van ons