klaar voor vertrek
Door: Heidi
Blijf op de hoogte en volg Familie
08 Juli 2012 | Nederland, Oss
Voor de laatste keer voorlopig vanuit Het regenachtige Nederland.
We zijn er helemaal klaar voor. De koffers zijn gepakt. De eieren gebakken en de zenuwen zijn aanwezig.
Kortom klaar voor vertrek.
We hebben er ontzettend veel zin in, maar het is ook wel weer heel erg spannend. Sibo doet het helemaal super en kan bijna niet wachten tot we gaan.
Nog een uurtje of 2 en dan stappen we in de auto en kan de lange reis beginnen. Waarschijnlijk komt as dinsdag pas de 1e update vanuit Bacolod en vergeet niet het is daar 6 uur later dan hier.
Allemaal heel erg bedankt voor jullie steun en hartverwarmende reacties en tot snel.
veel liefs van ons allemaal.
08 Juli 2012 - 11:41
Karin:
Wat een spanning maar wel hele gezonde spanning:-)
Ik had je ook al gemaild maar vind het ook leuk om hier wat te schrijven dus nogmaals: hele goede reis en genieten van alles.
Liefs Karin -
08 Juli 2012 - 12:00
Monja:
Hallo
Wij komen uit Belgie en hebben ook een dochter uit de Filippijnen.
Wij kijken er naar uit om mee te lezen met jullie.
Geniet ervan met volle teugen!!
Monja -
08 Juli 2012 - 16:13
Fam. De Bruijn:
Een hele goede, voorspoedige reis gewenst! Eindelijk op weg naar een gezin met z'n 4-tjes....
Liefs,
Marco, corine en esmee -
08 Juli 2012 - 18:48
Ellen:
Geniet van elke seconde!!
09 Juli 2012 - 12:52
Layla Van Movianto :
Beste Heidi,
Ik wens je alvast een zeer goede reis. Ik was zeer onder de indruk van je email aan de collega's.Je hebt alvast heel veel steun van ons allemaal in België!
Geniet van je gezinnetje (en van de zon!)
groetjes,
Layla