19 juli

Door: Heidi

Blijf op de hoogte en volg Familie

20 Juli 2012 | Filipijnen, Bacolod

Goedemorgen allemaal,

Hadden we jullie een beetje gefopt. Inderdaad leek het dat we gisteren geen verslag gestuurd hadden, maar in plaats van deze in de ochtend te maken hebben we die de 18e in de avond al geplaatst.
Maar waar blijven jullie reactie's?
Wij zitten maar te wachten op berichtjes maar veel is het niet, jullie zijn ons toch niet vergeten!!!!!
Gisteren zijn we voor de verandering maar even boodschappen gaan doen. Nou ik dacht toen we het voorstel van Donna kregen jippie een meisje kan mama mooi met haar gaan winkelen. Maar degene die Sibo goed kennen en die weten hoe erg hij winkelen vind, maak er bij Donna maar het dubbele van. Daarnaast heeft deze dame in alles veel plezier en heel hard wegrennen in het winkelcentrum ,op de tafeltjes klimmen waar je koffie drinkt. Grapjes maken en heel hard klappen en roepen om je zelf. Het hele winkelcentrum heeft gisteren de tijd van hun leven gehad en pa en ma waren in de middag helemaal afgebrand. Sibo vind het natuurlijk geweldig zo'n ondeugende dame in huis en doet dan ook vrolijk mee.
We kunnen in ieder geval zeggen dat ze zich prima op haar gemak voelt en dat we ons geen moment hoeven te vervelen en dat we vaak met buikpijn van het lachten de hele boel bekijken.
Ook loopt ze met regelmaat ergens tegen aan of stoot haar hoofd aan de tafel, gisteren waren ze heerlijk elkaar aan het uitdagen dat ze bijna het kozijn eruit liep. Ze knalde er maar haar hoofd tegenaan en vervolgens kwam ze op de grond terecht. Aangezien ze met haar mond open lag en er geen geluid uit kwam was ze even van het padje af. Tijdens het optillen begon ze gelukkig te huilen en heeft ze ongeveer 20 minuten met een ijszak op haar hoofd gezeten. Helaas heeft ze er niets van geleerd want ze gingen daarna gewoon verder. Hoezo eigenwijs!!!

Op dit moment regent het pijpestelen en het ziet er nog niet naar uit dat het snel beter wordt. Voor de deur hadden we gisteren nog 2 zwembaden nu zijn het er al snel een stuk of 10 meer.
We wennen maar vast aan het hollandse weer, want ik heb begrepen dat het daar niet al te best is, maar hou hoop we proberen de zon mee te brengen.

Veel liefs en tot snel.

Bo, Sibo, Donna en Heidi

• 19 Juli 2012 - 23:39

Karin:

Ik vergeet jullie niet hoor. En er lezen vast heel veel mensen maar plaatsen geen berichtje. De foto's zijn weer erg leuk! En wat eeen lummeltjes zijn het. Gaat het slapen ook goed?

• 20 Juli 2012 - 06:53

Maike:

Ik ben een trouwe lezer van je verslagen. Alvast een goede voorbereiding op wat ons over enkele jaren te wachten staat.
    Wat fijn dat Donna het zo goed doet en zich zo op haar gemak voelt bij jullie. Het moet ook heerlijk voor haar zijn om direct een broer te hebben waar ze mee kan spelen.
    gr. Maike

• 20 Juli 2012 - 07:49

Johanna:

Ook wij vergeten jullie zeker niet, hoor! Een paar keer per dag check ik de mail of jullie alweer een nieuw verslagje hebben gemaakt. En de foto's zijn ook zo leuk om te bekijken! Ook Cyner vindt een stuk herkenning in Donna; als hij haar foto ziet, gaan zijn oogjes stralen en roept hij "Donna!" Ook Sibo herkent hij al. En Jitse Willem vindt het ook erg leuk om de foto's te bekijken. Hij vertelt dan ook weer iets over toen wij op de Filippijnen waren. Sturen jullie de zon dan ook even richting Fryslân als je weer thuis komt?? Groetjes van Johanna en de mannen

• 20 Juli 2012 - 07:50

Fam Vd Meijden:

wij zijn jullie ook niet vergeten hoor!!
    Leuke foto's weer, ik hoorde dat jullie het daar wel een beetje gehad hebben en niet kunnen wachten om snel weer thuis te zijn.
    Nog even volhouden en dan lekker op naar huis en nog meer gaan genieten en vooral wennen!

• 20 Juli 2012 - 08:24

Juanita & Family:

Geweldig om te zien en te horen dat t zo goed gaat met jullie allemaal en dat Sibo nu een zusje heeft met wie hij lol kan trappen is natuurlijk helemaal super voor hem. Nog een fijne tijd..nog een weekje en dan weer lekker thuis.dikke knuffels x

• 20 Juli 2012 - 08:33

Opa Oma Bus:

we zijn jullie niet vergeten integendeel we missen jullie enorm en hopen dat de komende week snel voorbij gaat het weer word hier beter groetjes en knuffels van ons pa ma opa oma bus

• 20 Juli 2012 - 09:15

Fam. Geleynse:

Wij lezen iedere dag hoor!!!

Leuk om ook eens te lezen van adoptie uit een ander land dan ZA. Volgens mij totaal verschillend.

Marloes, KW, Sofie & Tobi

• 20 Juli 2012 - 11:13

De Wolfjes:

Ja, wat verwacht je dan van zo'n dame, die zoveel nieuwe indrukken krijgt en spullen, ik zal lief aan mama's handje meelopen, want mama wil graag winkelen!!!!! Wat is winkelen zal ze denken......
    Als sibo en donna zich het zelfde gaan gedragen thuis als nu, dan zullen jullie nog veel vaker uitgeput raken. Geef ze een boxbal, kunnen ze zich uitkuren.
    Het is wel super om elke keer te lezen en te zien hoe het gaat. Waren we er maar bij....
    Wij zijn ondertussen aan het pakken en zoals gewoonlijk ik aan het stressen. Maar dat mag de pret niet drukken, wij mogen over 2 dagen ook naar de warmte. Waarschijnlijk hebben jullie geluk volgende week, want het weer zou beter moeten worden.
    We blijven jullie volgen en kijken ernaaruit dat we jullie weer mogen zien. Succes nog even en geniet van elkaar.
    Dikke kus van de wolfjes

• 20 Juli 2012 - 14:34

Fam. Nelissen:

Hallo Familie van Oss,

Allereerst natuurlijk van harte gefeliciteerd met de uitbreiding van jullie gezinnetje!

Ik hoorde van de week van het bestaan van deze site en nadat onze computer is gemaakt heb ik vandaag de tijd genomen om eens te kijken wat jullie allemaal beleven.
    Wat een mooie foto`s hebben jullie geplaats van Donna samen met haar nieuwe gezinnetje. Zo te zien aan de foto`s gaan Sibo en Donna het prima met elkaar vinden. Wat een mooie meid en wat een duveltje zo te lezen! Geniet nog even van jullie vakantie met z`n 4tjes en alvast een goede reis terug naar ons kikkerlandje.

Veel liefs
    Oscar, Kristel en Stijn

• 20 Juli 2012 - 20:26

Mari En Ans:

wij lezen elke dag jullie berichtjes en genieten van de foto´s. Jullie hebben
    een prachtige dochter en een beetje ondeugent mag ze best zijn en meisje´s
    gaan vanzelf veel winkelen als ze groter zijn.
    Vandaag is het weer hier droog geweest.
    Groeten van ons en nog veel plezier met de kinderen.